Marko Livaja I Iris Rajčić / IRIS RAJČIĆ I NJEZIN 14 GODINA MLAĐI PARTNER OČEKUJU ... - Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvero, napisala je, otkrivši da će ona i marko očekuju sina.. Iris rajčić i nogometaš marko livaja početkom lipnja postali su roditelji. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Iris i marko već imaju kćerkicu elizabet, a sada će dobiti i sina. €* 26 ağu 1993, split, hırvatistan. Marko livaja 2019/20 ○dribbling, skills, passes, assists & goals for aek fc○ ♫ song:

Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Campione d'italia e campione d'europa con. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. 18,881 likes · 4 talking about this.

IRIS RAJČIĆ - najnovije objave | 24sata
IRIS RAJČIĆ - najnovije objave | 24sata from img.24sata.hr
Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Bivša manekenka i fitness trenerica rodila je djevojčicu elizabet. Nakon njezinih propalih veza s krunoslavom lovrekom (41) i nikolom pokrivačem (35). Godine, a nedavno su se vratili u markov rodni split iz grčke gdje je igrao za atenski aek, piše index. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa.

Naime, iris i marko 2016.

S bivšim hajdukovim igračom nakon veza s krunoslavom. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Iris i marko već imaju kćerkicu elizabet, a sada će dobiti i sina. S bivšim hajdukovim igračom nakon veza s krunoslavom. Marko livaja, napadač grčkog aek i bivši reprezentativac hrvatske nogometne vrste, nakon zelenih travnjaka znao je pronaći mir u privatnom životu. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Bivša manekenka, zaručena za 14 godina mlađeg nogometaša hajduka, rodila je drugo dijete prije četiri dana. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Kako je potvrđeno na klupskim stranicama i društvenim mrežama, marko je od sada je dio nogometnog kluba hajduk. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) čekaju drugo dijete. 18,881 likes · 4 talking about this.

Sretna obitelj obilježila je radosni trenutak fotografijom koju je ponosna majka objavila na društvenim mrežama. On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Livaja je poznat i po višegodišnjoj vezi s umirovljenom domaćom manekenkom iris rajčić s kojom ima kćer elizabet koja je rođena 2016. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete.

Splitske ljepotice isprobale čarobni MythosScena.hr
Splitske ljepotice isprobale čarobni MythosScena.hr from www.scena.hr
No, obožavateljice se nemaju čemu nadati! Iris rajčić (41), 14 godina starija zaručnica nogometaša marka livaje na instagramu je otkrila da je u bolnici. Godine, a plavokosa splićanka od njega je starija 14 godina. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. €* 26 ağu 1993, split, hırvatistan. Biva manekenka iris rajčić (41) i njezin dečko, nogometaš marko livaja (27) uskoro će dobiti drugo dijete. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača.

Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth.

Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Biva manekenka iris rajčić (41) i njezin dečko, nogometaš marko livaja (27) uskoro će dobiti drugo dijete. 'dobrodošao, lorenzo', napisao je dabinović i tako potvrdio sretnu vijest da su iris rajčić i nogometaš marko livaja četiri godine nakon rođenja kćeri elizabet dobili i sina. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Marko livaja, 27, hırvatistan hnk hajduk split, 2020'den beri sol kanat piyasa değeri: On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Born 26 august 1993) is a croatian professional footballer who plays as a forward for hajduk split and the croatia national team. Inače, iris i marko, koji igra kao napadač grčkog kluba aek, su vezu započeli 2014. Iris je na instagramu objavila snimku na kojoj pozira u širokoj bijeloj majici i tajicama te pokazala trudnički trbuh. Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Bivša manekenka i fitness trenerica rodila je djevojčicu elizabet.

Su dobili kćer elizabet, dvije godine nakon što su prohodali, a sada u njihovu obitelj dolazi dječak. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Naime, iris i marko 2016. On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža.

Iris Rajčić - Journal.hr
Iris Rajčić - Journal.hr from www.journal.hr
Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Sretnu vijest iris je objavila na instagramu. Biva manekenka iris rajčić (41) i njezin dečko, nogometaš marko livaja (27) uskoro će dobiti drugo dijete. 'dobrodošao, lorenzo', napisao je dabinović i tako potvrdio sretnu vijest da su iris rajčić i nogometaš marko livaja četiri godine nakon rođenja kćeri elizabet dobili i sina. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. €* 26 ağu 1993, split, hırvatistan. Iris i marko će sljedećih nekoliko godina živjeti u španjolskoj.

Born 26 august 1993) is a croatian professional footballer who plays as a forward for hajduk split and the croatia national team.

€* 26 ağu 1993, split, hırvatistan. Vratio u svoj voljeni split. Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) čekaju drugo dijete. Marko livaja 2019/20 ○dribbling, skills, passes, assists & goals for aek fc○ ♫ song: Marko livaja i iris rajčić. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Kako je potvrđeno na klupskim stranicama i društvenim mrežama, marko je od sada je dio nogometnog kluba hajduk. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić.

Marko livaja i iris rajčić marko livaja. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza.